Përmbajtja e Projektit

Fitnesi

Fitnesi është projektuar në kuadër të ndërtesës nr. 6. Ajo bashkë me pishinën do ta pasurojnë hapësirën për rekreacion. Fitnesi do të zërë një hapësirë të mjaftueshme të suterrenit për rekreacion.

Michaelis Boyd reveals interiors for Studio Gang-designed Brooklyn tower (1)

01

Palestra brenda kompleksit do të përmbajë pajisje të markave të fundit, të cilat do të ofrojnë një mënyrë jetese aktive.

02

Hapësira e Fitnesit inkurajon përdoruesit të ndjekin aktivitetin fizik në çfarëdo mënyre që ata preferojnë, duke mbështetur mirëqenien në çdo formë që merr në stilin e jetesës së një banori.

03

Nëse jeni të interesuar të jetoni në një kompleks banesor që ofron mirëqenie të nivelit të lartë, atëherë te ne jeni në vendin e duhur.

01

Palestra brenda kompleksit do të përmbajë pajisje të markave të fundit, të cilat do të ofrojnë një mënyrë jetese aktive.

02

Hapësira e Fitnesit inkurajon përdoruesit të ndjekin aktivitetin fizik në çfarëdo mënyre që ata preferojnë, duke mbështetur mirëqenien në çdo formë që merr në stilin e jetesës së një banori.

03

Nëse jeni të interesuar të jetoni në një kompleks banesor që ofron mirëqenie të nivelit të lartë, atëherë te ne jeni në vendin e duhur.

04

Mirëqënie fizike nuk është vetëm të shkosh në palestër. Bëhet fjalë për një mënyrë jetese që përfshin mirëqenien holistike të mendjes, të trupit dhe të shpirtit.

05

Teksa sa më shumë njerëz e praktikojnë këtë çdo ditë e më shumë, ata duan që banesat e tyre të pasqyrojnë vlerat e tyre dhe të mbështesin një mentalitet “jeto më mirë - ndjehu më mirë” në të gjitha aspektet e jetës.

One Park Drive – Canary Wharf Group Residential

Mirëqënie fizike nuk është vetëm të shkosh në palestër. Bëhet fjalë për një mënyrë jetese që përfshin mirëqenien holistike të mendjes, të trupit dhe të shpirtit.

04

Teksa sa më shumë njerëz e praktikojnë këtë çdo ditë e më shumë, ata duan që banesat e tyre të pasqyrojnë vlerat e tyre dhe të mbështesin një mentalitet “jeto më mirë - ndjehu më mirë” në të gjitha aspektet e jetës.

05