Përmbajtja e Projektit

Pishina

Një tjetër vlerë e shtuar e kompleksit “INTERNATIONAL RESIDENCE” është pishina e projektuar në kuadër të suterrenit të ndërtesës nr. 6, me orientim juglindje dhe Jug, që ofron një ambient të pasur për rekreacion dhe për edukimin-trajnimin e fëmijëve të të gjitha grup-moshave, të cilët mund të vijnë të organizuar nga kopshti i fëmijëve.

Përveç pishinës gjysmë-olimpike, do të ketë një pishinë të vogël për fëmijët e vegjël.

E shtrirë në një sipërfaqe prej 1,228 m², kjo pishinë do ta ketë hyrjen e veçantë të kontrolluar me recepsion, ku të drejtë shfrytëzimi të barabartë do të kenë si banorët e lagjes, ashtu edhe vizitorët e jashtëm.

”Derisa shikoni se si fëmijët tuaj argëtohen në pishinë, ju mund të shijoni pije freskuese nga Lounge Bar, që është pjesë përbërëse e SPA-së

01

Pishina mund të shfrytëzohet vetëm ose me familje dhe miq. Pishinat mund të bëhen nxitje që njerëzit të lënë divani, të largohen nga kompjuteri ose të heqin nga dora pajisjen kontrolluese të video lojërave.

02

Në vend që t'i lejoni fëmijët të qëndrojnë me telefon ose kompjuter gjatë gjithë ditës, mund të zbuloni se ata do të kënaqen po aq shumë edhe me një orë noti.

03

Kujdes i veçantë i është kushtuar trajtimit të ujit dhe ajrimit të këtyre pishinave, për të cilat janë angazhuar grupe të ndryshme të ekspertëve ndërkombëtarë, për të ofruar ekspertiza profesionale në shërbim të mirëqenies së shfrytëzuesve.

01

Pishina mund të shfrytëzohet vetëm ose me familje dhe miq. Pishinat mund të bëhen nxitje që njerëzit të lënë divani, të largohen nga kompjuteri ose të heqin nga dora pajisjen kontrolluese të video lojërave.

02

Në vend që t'i lejoni fëmijët të qëndrojnë me telefon ose kompjuter gjatë gjithë ditës, mund të zbuloni se ata do të kënaqen po aq shumë edhe me një orë noti.

04

Organizimi i zhveshtoreve me gardëroba dhe dushe të ndarë për meshkuj dhe femra sipas standardeve ndërkombëtare, sjell një ambient të ri dhe të paprovuar më parë në vendin tonë, me kualitet të lartë higjenik

05

Të kesh pishinë të brendshme brenda kompleksit banesor, sidomos gjatë ditëve të ftohta të dimrit, është ëndërr për shumë njerëz. Ndihesh sikur je në ndonjë hotel me pesë yje, ku, në fund të ditës në vend se të kthehesh në dhomën e rezervuar, ti i kthehesh rehatisë së banesës tënde.

Kujdes i veçantë i është kushtuar trajtimit të ujit dhe ajrimit të këtyre pishinave, për të cilat janë angazhuar grupe të ndryshme të ekspertëve ndërkombëtarë, për të ofruar ekspertiza profesionale në shërbim të mirëqenies së shfrytëzuesve.

03

Organizimi i zhveshtoreve me gardëroba dhe dushe të ndarë për meshkuj dhe femra sipas standardeve ndërkombëtare, sjell një ambient të ri dhe të paprovuar më parë në vendin tonë, me kualitet të lartë higjenik

04

06

Pishinat brenda kompleksit banesor, si kjo e IR-së, janë ideale edhe për ata që thjesht duan të bëjnë diçka për argëtim.

07

Pishina dhe hapësira përreth është menduar deri në detajet më të vogla, në mënyrë që të ofrojë në një vend të vetëm çdo gjë që kërkojnë vizitorët.

05

Të kesh pishinë të brendshme brenda kompleksit banesor, sidomos gjatë ditëve të ftohta të dimrit, është ëndërr për shumë njerëz. Ndihesh sikur je në ndonjë hotel me pesë yje, ku, në fund të ditës në vend se të kthehesh në dhomën e rezervuar, ti i kthehesh rehatisë së banesës tënde.

06

Pishinat brenda kompleksit banesor, si kjo e IR-së, janë ideale edhe për ata që thjesht duan të bëjnë diçka për argëtim.

07

Pishina dhe hapësira përreth është menduar deri në detajet më të vogla, në mënyrë që të ofrojë në një vend të vetëm çdo gjë që kërkojnë vizitorët.