Përmbajtja e Projektit

A ia vlejnë banesat luksoze?

E vërteta është se banesat e International Residence mund të ofrojnë shumë më tepër sesa thjesht rehati dhe hapësira elegante banimi. Ato ju mundësojnë lehtësira pa të cilat ju do të bënit rrugë shtesë jashtë kompleksit dhe do të paguanit ekstra, bashkë me paqen e paçmueshme mendore që po jetoni në një komunitet të qetë e të sigurt .

Apartamentet bashkëkohore njihen për lokacionin e tyre të përzgjedhur. Kjo ka ndodhur edhe me ato të International Residence, të cilat ndodhen në një zonë të përshtatshme e të qetë, nga ku banorët do të kenë qasje të lehtë me të gjitha pjesët kryesore të qytetit.

Përmbajtja e projektit